Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /var/www/kitkjaerbye.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
Særlige opgaver - Kit Kjærbye

SÆRLIGE OPGAVER

Kunst på kant

Nakskov Rotary Klub udgiver i 2016 bogen “Kunst på Kant”. Bogen fortæller om den offentligt tilgængelige kunst i Nakskov. Kunstnerne Kit Kjærbye og Ole Holm har skrevet teksterne og layout er udført af Søren Rosenberg.

Bogen er Nakskov Rotary Klubs gave til byen i anledning af 750 års jubilæet. Klubben ønsker, at bogen skal være en form for modspil til TV2-serien ’På røven i Nakskov’. Den skal hæve nakskovitternes stolthed over deres by og af deres egn og få omverdenen til at se, hvad den kan glæde sig til eller hvad den går glip af – eller måske være med til at lære os alle at se.

Se magasinet Kunst på Kant her

DIALOG CAFÈ i forbindelse med Kulturfestival Nakskov 2016.

Koordinator Kit Kjærbye

Dialog Cafeen satte fokus på kultur og livskvalitet, og hvordan kunst og kultur kan bidrage til nye handlemåder og skabe nye kultur netværk.

HUSBESØG NAKSKOV 2016

Koordinator Kit Kjærbye

HUSBESØG I NAKSKOV 2016 er udviklet af familier, erhvervsliv og kunstnere i fællesskab. Formålet med HUSBESØG er at få borgerne i Nakskov til at fornøjes, undres og debattere de oplevelser, der opstår i mødet mellem familiernes hjem og kunstens tilstedeværelse.

HUSBESØG i NAKSKOV gentages hvert andet år – næste gang i 2018.

HUSBESØG gæster Urbanplanen på Amager i sommeren 2017, lørdag den 26. august.

HUSBESØG URBANPLANEN 2017

Koordinator Kit Kjærbye

HUSBESØG startede i mindre format i Nakskov på Lolland i 2016. I august 2017 blev der afholdt HUSBESØG i Urbanplanen på Amager. Områder som Urbanplanen og Nakskov er gennem tiden blevet betragtet og beskrevet negativt i den offentlige debat. Dette projekt har forsøgt at tilbyde en ny historie for deltagere, og besøgende på de forskellige aktiviteter.

Hent evalueringsrapport for HUSBESØG Urbanplanen

Hent folder om HUSBESØG